четвъртък, 20 август 2009 г.

Уважаеми родители, моля да споделяте без притеснение Вашите впечатления от работата в първи клас!

9 коментара:

  1. Госпожо Иванова,всичко като цяло е много добре.В клипчето с снимките на децата ,от 1б клас, липсва отделна снимка на Моника Петрова.

    ОтговорИзтриване
  2. Много съжалявам за пропуска. Снимката вече е на клипчето!

    ОтговорИзтриване
  3. Относно запитването за минералната вода, смятам ,че е добро предложение.На едно дете за седмица ще излезе около 0,40лв.Това е облекчение и за родителите.Ако се приеме, трябва да обмислим събирането на парите , дали да е за седмица или всяко дете да даде по 6,50, което ще стигне за почти цялата година.

    ОтговорИзтриване
  4. Много съм изненадана ,че се вземат часове по математика в Іб ,вместо физическо.Желая децата да се разтоварват от натрупаното натоварване ипо физическо

    ОтговорИзтриване
  5. Госпожо Иванова, от страницата на сайта "постижения" виждаме колко добре се справят нашите деца и колко ни радва това.Но още по - щастлив е един родител, когато види снимката на детето си и едно прекрасно пожелание по повод рожден или имен ден. Благодаря ви за прекрасните думи,за хубавите пожелания.
    Искам да изразя и мнение за сайта - освен,че научаваме важни за учебния процес неща, има и много интересни и в същото време полезни за знанието на детето игри и забавления.Надявам се, че ще продължите да радвате децата с нови игри и полезна информация.

    ОтговорИзтриване
  6. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  7. Уважаема г-жо Радева, много Ви благодаря за високото признание на нашия труд. Много бихме искали така да мислят и други родители.Направеното дотук бе единствено в интерес на родителите и нашите ученици! Докато има такива, като Вас, които се вълнуват от всичко, което се случва в училище и не се притесняватда изразяват открито мнението си ще продължаваме да работим още по-амбициозно. Бъдете жива и здрава и все така съпричастна!

    ОтговорИзтриване
  8. Николинка Илиева Радева20 май 2010 г. в 4:04

    Отново много хубави снимки на нашите страхотни,прекрасни и умни деца!Благодаря ви за това,че освен децата правите щастливи и родителите!

    ОтговорИзтриване
  9. Благодаря, за признанието!Първи б наистина са най- прекрасните деца и аз съм горда и щастлива, че съм тяхна учителка!

    ОтговорИзтриване